Kokeile kuukausi maksutta

Työkalu, joka helpottaa työmaan stressiä

Tietoa kirjoittajasta Tuomas Myllynen
Tuomaksella on 15 vuoden kokemus konevuokrausalalta. Nykyään hän toimii toimitusjohtajana Cramo Finland Oy:ssä, joka tarjoaa konevuokrauksen lisäksi työmaapalveluita. Cramo on jakamistalouden edelläkävijä. Asiakaskuntaan kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta.
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

 

Vihdoin työkalu, josta nappia painamalla koko projektinaikainen budjetti näkyville!

Monet asiakkaamme tuskailevat edelleen projektinaikaisen läpinäkyvyyden kanssa. Pari vuotta sitten starttasimme projektin, jonka tavoitteena oli tuoda enemmän suunnitelmallisuutta ja vähemmän säätöä työmaiden arkeen. Haastetta lähdettiin totta kai lähestymään yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tuotoksena syntyi uudenlainen digityökalu, jolla koko projektinaikaisen aikataulun, budjetin ja kalustotarpeen saa suunniteltua alle puoleen tuntiin. Kutsumme tätä ratkaisua nimellä Työmaasuunnitelma-työkalu.

Nyt työkalu on saanut uusia kierroksia. Uusien ominaisuuksien myötä työkalulla voi budjetoinnin tehdä entistä tarkemmin, mikä tarkoittaa sitä, että asiakas saa tuloksena entistä lähempänä totuutta olevan kustannusarvion.

Lisäksi olemme laajentaneet työkalun käyttöä ja se on avoinna nyt kaikille asiakkaillemme. Pilotoimme työkalua muutamille suuremmille asiakkaillemme ja käyttökokemuksen perusteella viilasimme ominaisuuksia. Työkalu on nyt täydessä toiminnassa ja haluamme antaa kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden työkalun käyttöön.

 

Viime kädessä tämäkin digitaalinen työkalu syntyi halustamme kantaa kortemme kekoon hektisen työmaa-arjen helpottamiseksi. Työmailla kiire nimittäin näyttää olevan vakio ja ad hoc-toiminta enemmän laki kuin poikkeus. Suunnitelmallisuus tuo tehokkuutta – vähemmän pikatilauksia ja ylimääräisiä kuljetuskuluja. Työkalumme avulla mestari pysyy koko ajan kärryillä mitä kalustoa ja milloin työmaalle tulee.

Uusi työkalu on täysin integroitu Cramon verkkopalveluun, jonka alle tuomme jatkossa myös muita digitaalisia työkaluja asiakkaan arkea helpottamaan.

Tutustu lisää sivuillamme: Työmaasuunnitelma | CRAMO

 

Viimeisimmät näkökulmat