Cumulus laajenee Tampereen Koskikadulla

Restel Oy laajentaa Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaa Cumulus-hotellia Koskikadulla. Hotelliin rakennetaan 64 huoneen laajennusosa ja samalla toteutetaan julkisivun ilmeen uudistus sekä mittava ravintolatilojen laajennus. Lisäksi uudistettuun hotelliin avataan moderni kuntosali. 

Restel Oy laajentaa Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaa Cumulus-hotellia Koskikadulla. Hotelliin rakennetaan 64 huoneen laajennusosa ja samalla toteutetaan julkisivun ilmeen uudistus sekä mittava ravintolatilojen laajennus. Lisäksi uudistettuun hotelliin avataan moderni kuntosali. 

Rakennustyöt aloitetaan kesäkuussa ja niiden on määrä valmistua ensi vuoden syksyllä. Hanke toteutetaan yhdessä hotellikiinteistön omistavan Dividum Oy:n kanssa.

Laajennuksessa osa uusista kahden hengen huoneista varustetaan superior-tasoon ja lisäksi neljään huoneeseen rakennetaan saunaosasto sekä koskinäkymälle aukeavat parvekkeet. Viime vuosina hotelliin on jo toteutettu hotellihuoneiden, aulatilojen ja ravintoloiden uudistukset sekä avattu uusi kokouskeskus.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cumulus laajenee Tampereen Koskikadulla”

Jätä kommentti