Kokeile kuukausi maksutta

Hämeenlinnan Prisman rakennustyöt alkamassa

Osuuskauppa Hämeenmaan historian suurimman yksittäisen investoinnin, Prisma Hämeenlinnan suunnittelutyöt ovat jo pitkällä ja rakennustyöt käynnistymässä. Uusi Prisma avataan ensi vuoden syksyllä.

Osuuskauppa Hämeenmaan historian suurimman yksittäisen investoinnin, Prisma Hämeenlinnan suunnittelutyöt ovat jo pitkällä ja rakennustyöt käynnistymässä. Uusi Prisma avataan ensi vuoden syksyllä.

Uuden Prisma-keskuksen pinta-alaksi tulee noin 19 500 neliötä, mikä on lähes kaksinkertainen kaupungin nykyiseen Prismaan verrattuna. Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Taavi Heikkilän mukaan hankkeen kokonaiskustannukset kohoavat yli 30 miljoonaan euroon. Prisma-keskuksen yhteyteen tulee myös ravintolamaailma sekä piha-alueelle ABC-automaattiasema.

Uusi Prisma-keskus tulee työllistämään valmistuttuaan noin 200 kaupanalan ammattilaista. Nykyisen Prisman työntekijät siirtyvät uuteen Prismaan ja lisäksi Hämeenmaa palkkaa noin 50 uutta palvelualan ammattilaista. Jo rakennusvaiheessa hanke työllistää välillisesti noin 100 henkilöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hämeenlinnan Prisman rakennustyöt alkamassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat