Paviljonki-hotellihanke etenee Jyväskylässä

Jyväskylän kaupunginhallitus on hyväksynyt kaupungin ja Keskimaa Osuuskunnan välisen aiesopimuksen, joka koskee hotellin rakentamista Lutakkoon. Sopimus käynnistää suunnittelutyön, jonka tavoitteena on laajentaa Keskimaan Paviljongissa jo harjoittamaa ravintolatoimintaa hotellitoimintaan.

Jyväskylän kaupunginhallitus on hyväksynyt kaupungin ja Keskimaa Osuuskunnan välisen aiesopimuksen, joka koskee hotellin rakentamista Lutakkoon. Sopimus käynnistää suunnittelutyön, jonka tavoitteena on laajentaa Keskimaan Paviljongissa jo harjoittamaa ravintolatoimintaa hotellitoimintaan.

Hotellin rakentamisesta päätetään erikseen selvitystyön valmistuttua ensi vuoden loppuun mennessä. Mikäli esisuunnittelu johtaa investointipäätökseen ja asemakaava saa lainvoiman, Keskimaa ostaa tontin ja rakennuttaa sille hotellin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Paviljonki-hotellihanke etenee Jyväskylässä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat