Kokeile kuukausi maksutta

Peijaksen sairaalan remontti ja laajennustyöt etenevät

Rakennustyöt HYKSin Peijaksen sairaalassa etenevät, sillä sisätautien poliklinikan ja sairaalan kahvion remontit sekä röntgenosaston laajennus valmistuvat toukokuun aikana. Syksyllä avautuu uusi potilasoppimiskeskus.

Rakennustyöt HYKSin Peijaksen sairaalassa etenevät, sillä sisätautien poliklinikan ja sairaalan kahvion remontit sekä röntgenosaston laajennus valmistuvat toukokuun aikana. Syksyllä avautuu uusi potilasoppimiskeskus.
Kuuntele juttu

Sisätautien poliklinikan uudet tilat ovat lähes kaksinkertaiset aiempaan verrattuna. Röntgenosaston laajennusosan pinta-ala on noin 480 neliötä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peijaksen sairaalan remontti ja laajennustyöt etenevät”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat