Kokeile kuukausi maksutta

Spondan Vuosaaren logistiikkakeskuksesta tuleekin PortGate Helsinki

Sponda rakennuttaa Vuosaaren satamaan Helsingissä logistiikkakeskuksen, johon kuuluvat 130 000 kerrosneliön logistiikka-alue sekä noin 18 000 kerrosneliömetrin porttikeskus. Logistiikkakeskuksen nimeksi tulee alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen PortGate Helsinki.

Sponda rakennuttaa Vuosaaren satamaan Helsingissä logistiikkakeskuksen, johon kuuluvat 130 000 kerrosneliön logistiikka-alue sekä noin 18 000 kerrosneliömetrin porttikeskus. Logistiikkakeskuksen nimeksi tulee alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen PortGate Helsinki.

Sponda luopui maaliskuussa lanseeraamastaan NaviGate-nimestä, koska se oli jo rekisteröity ulkomaisen yrityksen nimiin. Sataman porttikeskuksen ja logistiikka-alueen ensimmäisen vaiheen rakennustyöt on jo aloitettu, ja ne valmistuvat ensi vuoden loppuun mennessä, jolloin Vuosaaren satama aloittaa toimintansa. PortGaten II-osa valmistuu viimeistään vuoden 2014 loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Spondan Vuosaaren logistiikkakeskuksesta tuleekin PortGate Helsinki”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat