Levin Torin peruskivi muurattu

Levin keskustaan nousevan hotelli- ja liikekeskus Levin Torin peruskivi muurattiin viime perjantaina. Kerrosalaltaan lähes 25 000 neliömetrin Levin Torin rakentamisesta vastaa Palmberg-Rakennus Oy ja sen rakennuttajat ovat Osuuskauppa Arina, Hullu Poro Oy sekä LTA-Group. Lähes 50 miljoonan euron investointi on Lapin matkailuhistorian suurin yksittäinen kertainvestointi.

Levin keskustaan nousevan hotelli- ja liikekeskus Levin Torin peruskivi muurattiin viime perjantaina. Kerrosalaltaan lähes 25 000 neliömetrin Levin Torin rakentamisesta vastaa Palmberg-Rakennus Oy ja sen rakennuttajat ovat Osuuskauppa Arina, Hullu Poro Oy sekä LTA-Group. Lähes 50 miljoonan euron investointi on Lapin matkailuhistorian suurin yksittäinen kertainvestointi.

Rakennusvaihe työllistää kahden vuoden aikana arviolta 150 rakennusalan ammattilaista. Rakennustyöt käynnistyivät viime vuoden loppupuolella ja avajaisia on tarkoitus viettää ensi vuoden loppupuolella.

Viidestä erillisestä rakennuksesta muodostuvan Levin Torin arkkitehtisuunnittelusta vastaa oululainen Archeus Oy, pääsuunnittelijana arkkitehti SAFA Juha Paavo Mikkonen. Archeus vastaa myös interiöörien suunnittelusta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Levin Torin peruskivi muurattu”

Vastaa