Saariselälle 12 miljoonan euron hotellihanke

Saariselän Tunturihotellit Oy:n emoyhtiö Tunturikiinteistöt Oy rakennuttaa Saariselälle lähes 6 000 neliön majoitus- ja kokouskeskuksen. Gielas-hotellihankkeen rakennustyöt alkavat juhannuksen jälkeen ja valmistuvat ensi vuoden elokuussa. Investoinnin kustannusarvio on lähes 12 miljoonaa euroa.

Saariselän Tunturihotellit Oy:n emoyhtiö Tunturikiinteistöt Oy rakennuttaa Saariselälle lähes 6 000 neliön majoitus- ja kokouskeskuksen. Gielas-hotellihankkeen rakennustyöt alkavat juhannuksen jälkeen ja valmistuvat ensi vuoden elokuussa. Investoinnin kustannusarvio on lähes 12 miljoonaa euroa.

Rakennukseen tulee 84 saunallista huonetta, ravintola sekä kokous- ja liiketilaa. Hankkeen pääurakoitsija on Peab Seicon Oy ja se työllistää rakennusaikana noin 70 rakennusalan ammattilaista. Hankkeen pääsuunnittelija on arkkitehtitoimisto Jaakko Puro Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Saariselälle 12 miljoonan euron hotellihanke”

Vastaa