Saariselälle 12 miljoonan euron hotellihanke

Saariselän Tunturihotellit Oy:n emoyhtiö Tunturikiinteistöt Oy rakennuttaa Saariselälle lähes 6 000 neliön majoitus- ja kokouskeskuksen. Gielas-hotellihankkeen rakennustyöt alkavat juhannuksen jälkeen ja valmistuvat ensi vuoden elokuussa. Investoinnin kustannusarvio on lähes 12 miljoonaa euroa.

Saariselän Tunturihotellit Oy:n emoyhtiö Tunturikiinteistöt Oy rakennuttaa Saariselälle lähes 6 000 neliön majoitus- ja kokouskeskuksen. Gielas-hotellihankkeen rakennustyöt alkavat juhannuksen jälkeen ja valmistuvat ensi vuoden elokuussa. Investoinnin kustannusarvio on lähes 12 miljoonaa euroa.

Rakennukseen tulee 84 saunallista huonetta, ravintola sekä kokous- ja liiketilaa. Hankkeen pääurakoitsija on Peab Seicon Oy ja se työllistää rakennusaikana noin 70 rakennusalan ammattilaista. Hankkeen pääsuunnittelija on arkkitehtitoimisto Jaakko Puro Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Saariselälle 12 miljoonan euron hotellihanke”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi