Skanska kaavailee Kaarinaan 100 000 neliön kaupan keskusta

Skanska kehittää Kaarinaan yhteensä noin 100 000 kerrosneliömetrin päivittäis- ja erikoistavarakaupan keskittymää. Skanska aikoo toteuttaa Kaarinanportin ostospuiston vaiheittain lähivuosien aikana. Ensimmäisen vaiheen rakentamisen on tarkoitus alkaa ensi vuonna. Ensimmäisenä rakennettavaan, noin 40 000 kerrosneliömetrin kokoiseen osaan rakennuttaa liiketiloja Turun Osuuskauppa (TOK).

Skanska kehittää Kaarinaan yhteensä noin 100 000 kerrosneliömetrin päivittäis- ja erikoistavarakaupan keskittymää. Skanska aikoo toteuttaa Kaarinanportin ostospuiston vaiheittain lähivuosien aikana. Ensimmäisen vaiheen rakentamisen on tarkoitus alkaa ensi vuonna. Ensimmäisenä rakennettavaan, noin 40 000 kerrosneliömetrin kokoiseen osaan rakennuttaa liiketiloja Turun Osuuskauppa (TOK).

Skanska on hakenut suunnitteluvarausta myös Kaarinanportin ostospuiston toista vaihetta varten. Sen laajuudeksi kaavaillaan yhteensä noin 60 000 vuokrattavaa kerrosneliömetriä. Skanskan aluejohtaja Jari Pölösen mukaan neuvottelut kiinnostuneiden vuokralaisten kanssa ovat meneillään.

Pölönen sanoo Kaarinan olevan ihanteellinen sijaintipaikka, kun otetaan huomioon olemassa oleva liikenneverkko. Kaarinanportin ostospuistoa varten suunniteltu alue sijaitsee E18-moottoritien pohjoispuolella liittymien 5 ja 6 välissä, pari kilometriä Kaarinan keskustasta. Skanska ennakoi, että Kaarinanportin ostospuisto keräisi 7-8 miljoonaa asiakaskäyntiä vuodessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska kaavailee Kaarinaan 100 000 neliön kaupan keskusta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi