Sponda sopi 350 miljoonan euron syndikoidusta luotosta

Sponda Oyj on allekirjoittanut sopimuksen viisivuotisesta yhteensä 350 miljoonan euron syndikoidusta luottojärjestelystä. Lainajärjestelyllä uudelleenrahoitettiin loppuosa Spondan viime joulukuussa Kapiteeli-kauppaa varten nostamaa lyhytaikaista yrityskauppaluottoa.

Sponda Oyj on allekirjoittanut sopimuksen viisivuotisesta yhteensä 350 miljoonan euron syndikoidusta luottojärjestelystä. Lainajärjestelyllä uudelleenrahoitettiin loppuosa Spondan viime joulukuussa Kapiteeli-kauppaa varten nostamaa lyhytaikaista yrityskauppaluottoa.

image

Uuden lainan marginaali lainakauden alussa on 0,375-0,425 prosenttia yli euriborin. Lainan pääjärjestäjinä toimivat Nordea, OKO Pankki Oyj, Skandinaviska Enskilda Banken sekä järjestäjänä Swedbank.

Osana kyseistä uudelleenrahoitusta Sponda laski huhtikuussa liikkeeseen 150 miljoonan euron vaihtuvakorkoisen joukkovelkakirjalainan, jonka laina-aika on 4 vuotta ja kuponkikorko kolmen kuukauden euribor-korko lisättynä 0,40 prosenttiyksiköllä.

Jo aiemmin yhtiö oli lyhentänyt Kapiteeli-kauppaa varten otettua lyhytaikaista 1,5 miljardin euron syndikoitua luottoa helmikuisesta osakeannista saaduilla varoilla sekä maaliskuussa myydystä kiinteistöomaisuudesta syntyneellä noin 680 miljoonan euron tuotolla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sponda sopi 350 miljoonan euron syndikoidusta luotosta”

Vastaa