SRV keskeytti yleisöantinsa ylimerkinnän vuoksi

SRV Yhtiöt Oyj:n hallitus keskeytti yleisöannin ylimerkinnän vuoksi eilen. Yleisöannissa oli alustavasti tarjolla 700 000 osaketta. Instituutioanti ja henkilöstöanti jatkuvat osakeannin ehtojen mukaisesti edelleen.

SRV Yhtiöt Oyj:n hallitus keskeytti yleisöannin ylimerkinnän vuoksi eilen. Yleisöannissa oli alustavasti tarjolla 700 000 osaketta. Instituutioanti ja henkilöstöanti jatkuvat osakeannin ehtojen mukaisesti edelleen.

image
Yhtiö tekee lopulliset päätökset osakkeiden merkintähinnasta, osakkeiden määristä sekä muista ehdoista institutionaalisille sijoittajille suunnatun tarjousmenettelyn päätyttyä, arviolta kesäkuun 11. päivä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV keskeytti yleisöantinsa ylimerkinnän vuoksi”

Vastaa