SRV Yhtiöt Oyj:n hallitus keskeytti yleisöannin ylimerkinnän vuoksi eilen. Yleisöannissa oli alustavasti tarjolla 700 000 osaketta. Instituutioanti ja henkilöstöanti jatkuvat osakeannin ehtojen mukaisesti edelleen.

SRV keskeytti yleisöantinsa ylimerkinnän vuoksi

SRV Yhtiöt Oyj:n hallitus keskeytti yleisöannin ylimerkinnän vuoksi eilen. Yleisöannissa oli alustavasti tarjolla 700 000 osaketta. Instituutioanti ja henkilöstöanti jatkuvat osakeannin ehtojen mukaisesti edelleen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

image
Yhtiö tekee lopulliset päätökset osakkeiden merkintähinnasta, osakkeiden määristä sekä muista ehdoista institutionaalisille sijoittajille suunnatun tarjousmenettelyn päätyttyä, arviolta kesäkuun 11. päivä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV keskeytti yleisöantinsa ylimerkinnän vuoksi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi