Tulipalo Palmbergin asuntokohteessa Arabianrannassa

Oy Alfred A. Palmberg Ab:n asuntorakennuskohteessa Helsingin Arabianrannassa sattui tulipalo tänään. Tuotantojohtaja Antti Toiviaisen mukaan vahingot jäivät hyvin pieniksi, sillä ainoastaan seinän eristevillan päällä oleva paperi paloi.

Oy Alfred A. Palmberg Ab:n asuntorakennuskohteessa Helsingin Arabianrannassa sattui tulipalo tänään. Tuotantojohtaja Antti Toiviaisen mukaan vahingot jäivät hyvin pieniksi, sillä ainoastaan seinän eristevillan päällä oleva paperi paloi.

Toiviainen kertoo, että vakuutusyhtiön edustaja on käynyt katsomassa vahingot. Toiviainen sanoo, ettei palolla ollut vaikutuksia rakenteisiin ja taloudelliset vahingot jäänevät korkeintaan muutamiin tuhansiin euroihin, vaikka tarkkaa arviota on vielä liian aikaista tehdä. Henkilövahinkoja ei sattunut. Yhtiössä aiotaan kuitenkin selvittää se, miten tulipalo yleensä on päässyt tapahtumaan.

Muotoilijantie 6:een nousevan Asunto Oy Helsingin Siluetin arvioitu valmistumisaika on lokakuun 26. päivä. Toiviaisen mukaan tulipalo ei aiheuta viivästyksiä rakennustöihin ja talo valmistuu aikataulun mukaisesti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tulipalo Palmbergin asuntokohteessa Arabianrannassa”

Jätä kommentti