YIT:n pääkonttorin laajennuksen peruskivi muurattu

YIT:n pääkonttorin laajennushankkeen peruskivi on muurattu tänään Helsingin Käpylässä. YIT toimii laajennusosan kehittäjänä ja toteuttajana ja siirtyy hankkeen valmistuttua kohteeseen käyttäjäksi 15 vuoden vuokrasopimuksella. Kiinteistö myytiin RBS Nordisk Rentingille maaliskuussa.

YIT:n pääkonttorin laajennushankkeen peruskivi on muurattu tänään Helsingin Käpylässä. YIT toimii laajennusosan kehittäjänä ja toteuttajana ja siirtyy hankkeen valmistuttua kohteeseen käyttäjäksi 15 vuoden vuokrasopimuksella. Kiinteistö myytiin RBS Nordisk Rentingille maaliskuussa.

Uudisrakennukseen on tulossa työtilat yhteensä noin 600 YIT:n työntekijälle, mikä kaksinkertaistaa pääkonttorin henkilöstömäärän. Laajennusosa on kooltaan noin 15 000 neliömetriä ja sen on määrä valmistua ensi vuoden jouluun mennessä.

YIT:n pääkonttorin kanssa samaa vauhtia edistyy Duetto Business Park vastakkaiselle puolelle Tuusulan moottoritietä. Duetto Business Park on noin 15 000 neliön laajuinen uudisrakennus, jonka pääkäyttäjäksi tulee Hobby Hall. Dueton on määrä valmistua ensi syksynä.

Kaupunginsuunnitteluviraston Tutkimusyksikön toimistopäällikkö Timo Vuolanto sanoo, että Käpylän ja Oulunkylän alueen liikenteelliset yhteydet ja seudullisesti edullinen sijainti tullaan ottamaan huomioon myös kaavoituksessa. Hänen mukaansa Vallilan ja Pasilan meneillään oleva rakentaminen antaa viitteitä alueen tulevasta kehityksestä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n pääkonttorin laajennuksen peruskivi muurattu”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi