Kokeile kuukausi maksutta

John Nurmisen logistiikkakeskuksen peruskivi muurattu Vuosaaren satamassa

John Nurminen Oy:n Vuosaaren sataman välittömään läheisyyteen nousevan 50 000 neliön logistiikkakeskushankkeen peruskivi on muurattu. Noin 11 hehtaarin tontille kolmessa vaiheessa rakennettavan keskuksen ensimmäinen vaihe, 22 000 neliömetrin terminaalirakennus ja osa rautatiehallia, valmistuu ensi syksynä. Hankkeen kokonaisarvo nousee noin 30 miljoonaan euroon.

John Nurminen Oy:n Vuosaaren sataman välittömään läheisyyteen nousevan 50 000 neliön logistiikkakeskushankkeen peruskivi on muurattu. Noin 11 hehtaarin tontille kolmessa vaiheessa rakennettavan keskuksen ensimmäinen vaihe, 22 000 neliömetrin terminaalirakennus ja osa rautatiehallia, valmistuu ensi syksynä. Hankkeen kokonaisarvo nousee noin 30 miljoonaan euroon.

Toinen vaihe, rautatiehallin loppuosa, valmistuu sataman avautuessa marraskuun lopulla. Kolmas vaihe rakennetaan myöhemmin. Logistiikkakeskukseen tulee muun muassa kylmää, lämmintä ja lämpötilakontrolloitua tilaa, varastotilat luokitelluille aineille sekä erikoiskantavaa tilaa raskaille esineille. Keskukseen rakennetaan myös junaraidetta lähes 300 metriä. Koko hanke on John Nurmisen historian merkittävin rakennushanke.

Vuoden vaihteen jälkeen logistiikkatoimintoja harjoittavan John Nurminen Oy:n nimi vaihtuu Nurminen Logistics Oyj:ksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “John Nurmisen logistiikkakeskuksen peruskivi muurattu Vuosaaren satamassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat