Kokeile kuukausi maksutta

Kuopion Vehmersalmen koulukeskuksessa harjannostajaiset

Kuopion Vehmersalmen koulukeskuksessa on vietetty harjakaisia tänään. Koulukeskuksen toisen vaiheen peruskorjaustyöt alkoivat vuoden 2007 alussa, ja keskus valmistuu joulun 2007 alla. Koko rakennushankkeen kustannukset ovat 5,4 miljoonaa euroa, joista toisen vaiheen kustannusarvio on 4,2 miljoonaa euroa. Se saa opetusministeriön valtionavustusta 1,5 miljoonaa euroa.

Kuopion Vehmersalmen koulukeskuksessa on vietetty harjakaisia tänään. Koulukeskuksen toisen vaiheen peruskorjaustyöt alkoivat vuoden 2007 alussa, ja keskus valmistuu joulun 2007 alla. Koko rakennushankkeen kustannukset ovat 5,4 miljoonaa euroa, joista toisen vaiheen kustannusarvio on 4,2 miljoonaa euroa. Se saa opetusministeriön valtionavustusta 1,5 miljoonaa euroa.

Vehmersalmen koulukeskuksen yläasteen kolme erillistä rakennusta on rakennettu yli 40 vuotta sitten ja nykyinen bruttoala on 3 057 bruttoneliötä. Koulun korjaus toteutetaan pääosin entisellä pinta-alalla ja kirjaston tilat eivät kuulu korjaustöihin. Peruskorjattavat koulutilat on suunniteltu 250 oppilaalle.

Kohteen pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Kuoma Oy, putkiurakoitsijana Kuopion Talotekniikka Ky, ilmanvaihtourakoitsijana Ilmapörssi Oy, sähköurakoitsijana Tekmanni Oy ja rakennusautomaatiourakoitsijana TAC Finland Oy. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtuuritoimisto Riitta Korhonen Oy, rakennesuunnittelusta Pöysälä & Sandberg Oy, LVI-suunnittelusta Insinööritoimisto LVI-Insinöörit Ky ja sähkösuunnittelusta Insinööritoimisto Risto Happonen Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kuopion Vehmersalmen koulukeskuksessa harjannostajaiset”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat