Kokeile kuukausi maksutta

Puupalkinto 2007 Talo Kotilolle

Helsingin Kaapelitehtaan Design Partners -tapahtumassa järjestetyssä Puupalkinto 2007 julkistuksessa palkittiin esivalmistetuista elementeistä valmistettu puinen pientalo. Talo Kotilon suunnitteli arkkitehti Olavi Koponen.

Helsingin Kaapelitehtaan Design Partners -tapahtumassa järjestetyssä Puupalkinto 2007 julkistuksessa palkittiin esivalmistetuista elementeistä valmistettu puinen pientalo. Talo Kotilon suunnitteli arkkitehti Olavi Koponen.

Kunniamaininnan sai Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimiston rakennuttama ja arkkitehtitoimisto Helamaa & Pulkkisen suunnittelema puukerrostalo Vuosaaren Omenamäkeen. VTT:n rakennuksessa tekemät tutkimukset osoittavat, että rakennuksen tiiviys ja ääneneristys ovat paremmat kuin yleensä kerrostaloissa.

Puupalkinto jaettiin tänä vuonna kymmenennen kerran. Palkinto on jaettu vuodesta 1994 alkaen tunnustuksena rakennukselle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla. Tänä vuonna Puupalkinnon saajaksi oli ehdolla 12 työtä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Puupalkinto 2007 Talo Kotilolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat