Kokeile kuukausi maksutta

Uudisrakentamisen volyymi kasvoi 13,2 prosenttia vuodessa

Uudisrakentamisen volyymi-indeksi on noussut Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan 13,2 prosenttia viime vuoden heinäkuusta kuluvan vuoden heinäkuuhun ulottuvana ajanjaksona. Asuinrakentaminen on ollut yhtä vilkasta kuin vuotta aiemmin. Omakotitalojen rakentamisen volyymi on kasvanut, kun taas rivi- ja kerrostalorakentaminen on hiipunut selvästi verrattuna viime vuoden heinäkuuhun.

Uudisrakentamisen volyymi-indeksi on noussut Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan 13,2 prosenttia viime vuoden heinäkuusta kuluvan vuoden heinäkuuhun ulottuvana ajanjaksona. Asuinrakentaminen on ollut yhtä vilkasta kuin vuotta aiemmin. Omakotitalojen rakentamisen volyymi on kasvanut, kun taas rivi- ja kerrostalorakentaminen on hiipunut selvästi verrattuna viime vuoden heinäkuuhun.

image
Muun kuin asuinrakentamisen volyymin kasvu on ollut alkuvuodesta vahvaa. Heinäkuussa kasvua on kertynyt 26,2 prosenttia edellisvuodesta. Eniten on kasvanut liike- ja toimistorakentamisen volyymi. Myös teollisuus- ja varastorakennusten rakentamisen volyymi on kasvanut voimakkaasti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uudisrakentamisen volyymi kasvoi 13,2 prosenttia vuodessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat