Kokeile kuukausi maksutta

Finndomon Sonkajärven talotehdas uuteen myyntiennätykseen

Talopaketteja valmistavan Finndomon Sonkajärven tehdas on yltämässä kaikkien aikojen suurimpaan liikevaihtoonsa tänä vuonna. Liikevaihdon arvioidaan kohoavan 56 miljoonaan euroon. Tehtaan myynti ylitti syyskuussa 1 500 talon rajan.

Talopaketteja valmistavan Finndomon Sonkajärven tehdas on yltämässä kaikkien aikojen suurimpaan liikevaihtoonsa tänä vuonna. Liikevaihdon arvioidaan kohoavan 56 miljoonaan euroon. Tehtaan myynti ylitti syyskuussa 1 500 talon rajan.

Sonkajärven tehtaalla ollaan tyytyväisiä myös määrälliseen kehitykseen, vaikka yleinen markkinatilanne on hiljentänyt pientalorakentamisen tahtia. Tehtaalla uskotaan kasvukehityksen jatkuvan vuoden jäljellä olevien kuukausien aikana sekä tulevinakin vuosina. Vuodelle 2008 tehtyjen tilausten määrä on jo ylittänyt edellisen vuoden vastaavan tason ja tuleva vuosi näyttää lupaavalta.

”Tulevaisuudessa asiakkaat haluavat pidemmälle tehtaassa valmistettuja tuotteita ja tässä kehityksessä aiomme olla vahvasti mukana”, toteaa tehtaanjohtaja Jouko Heiskanen.

Sonkajärven tehtaalla valmistetaan Omatalo- ja Puutalo-merkkisiä taloja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finndomon Sonkajärven talotehdas uuteen myyntiennätykseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat