Rakennusyritysten t&k-menot 26 miljoonaa euroa 2006

Rakennusalalla toimivien yritysten tutkimustyöhön käyttämät menot olivat 26,0 miljoonaa euroa vuonna 2006. Julkisen rahoituksen osuus yritysten tutkimustyöhön käytetyistä menoista oli 13,4 prosenttia eli noin 3,5 miljoonaa euroa. Tämä käy ilmi Tilastokeskuksen taulukoista.

Rakennusalalla toimivien yritysten tutkimustyöhön käyttämät menot olivat 26,0 miljoonaa euroa vuonna 2006. Julkisen rahoituksen osuus yritysten tutkimustyöhön käytetyistä menoista oli 13,4 prosenttia eli noin 3,5 miljoonaa euroa. Tämä käy ilmi Tilastokeskuksen taulukoista.

Kaikkien alojen yritysten käyttämät tutkimusmenot olivat yhteensä noin 4,1 miljardia euroa. Tästä julkisen rahoituksen osuus oli 5,6 prosenttia eli noin 230 miljoonaa euroa.

Rakennusalan yrityksissä työskenteli yhteensä 494 ihmistä tutkimustyön parissa. Kaikkien alojen yhteenlaskettu tutkimushenkilökunnan määrä oli vajaat 41 700.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusyritysten t&k-menot 26 miljoonaa euroa 2006”

Vastaa