Kokeile kuukausi maksutta

St. Petersburg Times: Sokotel investoi viiteen uuteen hotelliin Pietarissa

S-ryhmän hotellitoimintaa pyörittävä Sokotel aikoo rakentaa viisi uutta hotellia Pietarin keskustaan seuraavien kuuden vuoden aikana. Nämä hotellit tulisivat Sokotelin kolmen kaupungissa jo meneillään olevan hotellihankkeen lisäksi. Asiasta kertoi St. Petersburg Times tiistaina.

S-ryhmän hotellitoimintaa pyörittävä Sokotel aikoo rakentaa viisi uutta hotellia Pietarin keskustaan seuraavien kuuden vuoden aikana. Nämä hotellit tulisivat Sokotelin kolmen kaupungissa jo meneillään olevan hotellihankkeen lisäksi. Asiasta kertoi St. Petersburg Times tiistaina.

Sokotel etsii parhaillaan tontteja uusia hotelleja varten. Harkinnassa ovat sekä valtion omistamat että yksityisten omistamat tontit. Uudet hotellit tulevat olemaan neljän tähden hotelleja ja niihin tulee 200-300 huonetta.

Yhtiö on arvioinut kokonaisinvestoinnikseen uusiin hotelleihin 50 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Omien investointiensa lisäksi yhtiö odottaa saavansa reilut 200 miljoonaa dollaria sijoituskumppaneilta. SOK Holding Oy:n toimitusjohtaja Juhani Järvenpää uskoo, että samat sijoittajat, jotka rahoittivat Sokos Hotel Olympic Gardenin rakentamista, lähtevät mukaan myös Sokotelin uusiin hankkeisiin.

Rakennustöiden osalta viime kuussa valmistunut Sokos Hotel Olympic Garden avaa ovensa asiakkaille joulukuussa. Hotelli sijaitsee lentokentälle vievän Moskovskii prospektin varrella.

Sokotelin viiden tähden hankkeen Holiday Clubin pitäisi aloittaa toimintansa tämän kuukauden aikana. Viimeisenä nykyisistä kolmesta hankkeesta avautuu Vasilevski alkuvuonna. Näihin kolmeen hotelliin tulee yhteensä 900 huonetta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “St. Petersburg Times: Sokotel investoi viiteen uuteen hotelliin Pietarissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat