Aberdeenin hallinnoima rahasto ostaa tontin Pyhäselän Reijolasta

Aberdeen Property Investors Finland Oy on allekirjoittanut hallinnoimansa kiinteistörahaston lukuun sopimuksen Pyhäselän kunnan kanssa Reijolan alueella sijaitsevan tontin ostamisesta. Tontilla on yli 17 000 kerrosneliötä rakennusoikeutta ja asemakaava mahdollistaa vähittäiskaupan suuryksikön sijoittamisen tontille.

Aberdeen Property Investors Finland Oy on allekirjoittanut hallinnoimansa kiinteistörahaston lukuun sopimuksen Pyhäselän kunnan kanssa Reijolan alueella sijaitsevan tontin ostamisesta. Tontilla on yli 17 000 kerrosneliötä rakennusoikeutta ja asemakaava mahdollistaa vähittäiskaupan suuryksikön sijoittamisen tontille.

Rakennushanke on tarkoitus toteuttaa vaiheittain. Ensimmäisen vaiheen, joka käsittää noin puolet maa-alueesta, on tarkoitus valmistua kahden vuoden sisällä. Neuvotteluja mahdollisten ankkurivuokralaisten kanssa on käynnissä.

”Reijola on voimakkaasti kasvava alue kehittyvässä Pyhäselän kunnassa, ja näen tämän kohteen erittäin sopivaksi kaupan keskittymälle sijaintinsa puolesta. Myös Joensuun läheisyys vaikuttaa myönteisesti alueen kehittymiseen”, toteaa kauppakeskuspäällikkö Kalle Jokela Aberdeenista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aberdeenin hallinnoima rahasto ostaa tontin Pyhäselän Reijolasta”

Vastaa