Aberdeenin rahasto osti kaksi autoliikekiinteistöä Vantaalta

Aberdeen Property Investors Finland Oy:n hallinnoima kiinteistörahasto Aberdeen Property Fund Finland I Ky on 31.10. allekirjoitetulla kaupalla ostanut kaksi autoliikekiinteistöä Kehä III:n varrelta Vantaan Koivuhaasta, osoitteesta Kuriiritie 17-19. Kiinteistöjen pinta-ala on yhteensä noin 6 000 neliömetriä. Myyjinä olivat Veho Group Oy Ab ja Veho-konserniin myös kuuluva Vemix Oy Ab.

Aberdeen Property Investors Finland Oy:n hallinnoima kiinteistörahasto Aberdeen Property Fund Finland I Ky on 31.10. allekirjoitetulla kaupalla ostanut kaksi autoliikekiinteistöä Kehä III:n varrelta Vantaan Koivuhaasta, osoitteesta Kuriiritie 17-19. Kiinteistöjen pinta-ala on yhteensä noin 6 000 neliömetriä. Myyjinä olivat Veho Group Oy Ab ja Veho-konserniin myös kuuluva Vemix Oy Ab.

Kuriiritie 19:ssä sijaitseva kiinteistö on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Hyundaita ja Suzukia maahantuovalle Simetron Group Oy:lle. Kuriiritie 17:ssä sijaitseva kiinteistö vapautuu vuodenvaihteessa Vehon käytöstä, jonka jälkeen kiinteistö vuokrataan uudelle käyttäjälle. Vuokrausneuvottelut ovat käynnissä useiden potentiaalisten vuokralaisten kanssa.

Rahastolla on jo entuudestaan Vantaan Tikkurilassa osoitteessa Aamuruskontie 6 sijaitseva autotalo, jossa päävuokralaisina ovat Autokeskus ja Rinta-Jouppi. Vuoden kolmannen kvartaalin päätyttyä rahaston hallinnoiman portfolion arvo oli yli 150 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aberdeenin rahasto osti kaksi autoliikekiinteistöä Vantaalta”

Vastaa