Aberdeenin rahasto osti kaksi autoliikekiinteistöä Vantaalta

Aberdeen Property Investors Finland Oy:n hallinnoima kiinteistörahasto Aberdeen Property Fund Finland I Ky on 31.10. allekirjoitetulla kaupalla ostanut kaksi autoliikekiinteistöä Kehä III:n varrelta Vantaan Koivuhaasta, osoitteesta Kuriiritie 17-19. Kiinteistöjen pinta-ala on yhteensä noin 6 000 neliömetriä. Myyjinä olivat Veho Group Oy Ab ja Veho-konserniin myös kuuluva Vemix Oy Ab.

Aberdeen Property Investors Finland Oy:n hallinnoima kiinteistörahasto Aberdeen Property Fund Finland I Ky on 31.10. allekirjoitetulla kaupalla ostanut kaksi autoliikekiinteistöä Kehä III:n varrelta Vantaan Koivuhaasta, osoitteesta Kuriiritie 17-19. Kiinteistöjen pinta-ala on yhteensä noin 6 000 neliömetriä. Myyjinä olivat Veho Group Oy Ab ja Veho-konserniin myös kuuluva Vemix Oy Ab.

Kuriiritie 19:ssä sijaitseva kiinteistö on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Hyundaita ja Suzukia maahantuovalle Simetron Group Oy:lle. Kuriiritie 17:ssä sijaitseva kiinteistö vapautuu vuodenvaihteessa Vehon käytöstä, jonka jälkeen kiinteistö vuokrataan uudelle käyttäjälle. Vuokrausneuvottelut ovat käynnissä useiden potentiaalisten vuokralaisten kanssa.

Rahastolla on jo entuudestaan Vantaan Tikkurilassa osoitteessa Aamuruskontie 6 sijaitseva autotalo, jossa päävuokralaisina ovat Autokeskus ja Rinta-Jouppi. Vuoden kolmannen kvartaalin päätyttyä rahaston hallinnoiman portfolion arvo oli yli 150 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aberdeenin rahasto osti kaksi autoliikekiinteistöä Vantaalta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi