Glaston myi kiinteistöjään Soft-Investille 2,9 miljoonalla eurolla

Lasiteknologiayhtiö Glaston Oyj Abp on myynyt yhteensä 90 kiinteistöään sijoitusyhtiö Soft-Invest Oy:lle. Glaston kertoi jo aiemmin marraskuussa myyneensä kaksi kiinteistöään Soft-Investille ja tehneensä 88 kiinteistön myymisestä esisopimuksen. Nyt toteutettiin lopullinen kauppa 88 kiinteistön osalta. Kaikkien 90 kiinteistön kauppahinta on 2,9 miljoonaa euroa.

Lasiteknologiayhtiö Glaston Oyj Abp on myynyt yhteensä 90 kiinteistöään sijoitusyhtiö Soft-Invest Oy:lle. Glaston kertoi jo aiemmin marraskuussa myyneensä kaksi kiinteistöään Soft-Investille ja tehneensä 88 kiinteistön myymisestä esisopimuksen. Nyt toteutettiin lopullinen kauppa 88 kiinteistön osalta. Kaikkien 90 kiinteistön kauppahinta on 2,9 miljoonaa euroa.

Kaupan kohteena on maa-, sora- ja metsäalueita muun muassa Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Parkanossa, Jämijärvellä ja Ylöjärvellä.

Glastonin hallitus päätti kesäkuussa nykyiseen toimintaan kuulumattoman käyttöomaisuuden myynnistä osana uudelleenjärjestelyjä ja niiden rahoitusta.

”Tämän kaupan kohteena olivat Glastonin isot maa-alueet. Konsernilla on edelleen myymättä toimintaan kuulumattomia yksittäisiä kiinteistöjä. Arviomme mukaan nämä myydään viimeistään vuoden 2008 aikana”, sanoo Glastonin talousjohtaja Kimmo Lautanen.

Glaston kirjaa tehdystä kaupasta 2,75 miljoonan euron myyntivoiton (ennen veroja) kertaluontoisena eränä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Glaston myi kiinteistöjään Soft-Investille 2,9 miljoonalla eurolla”

Jätä kommentti