Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusalalla 412 konkurssia tammi–lokakuussa

Rakennusalalla laitettiin vireille 39 konkurssia lokakuussa, mikä nosti kuluvan vuoden tammi-lokakuun kokonaissaldon alan yrityksissä 412 konkurssiin. Konkurssien määrä on kasvanut vuotta aiemmasta, sillä tammi-lokakuussa 2006 rakennusalalla pantiin vireille 395 konkurssia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Rakennusalalla laitettiin vireille 39 konkurssia lokakuussa, mikä nosti kuluvan vuoden tammi-lokakuun kokonaissaldon alan yrityksissä 412 konkurssiin. Konkurssien määrä on kasvanut vuotta aiemmasta, sillä tammi-lokakuussa 2006 rakennusalalla pantiin vireille 395 konkurssia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Kaikkiaan Suomessa pantiin vireille 1 910 konkurssia kuluvan vuoden tammi-lokakuussa, kun vuotta aiemmin lukema oli 1 955.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalalla 412 konkurssia tammi–lokakuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat