Kokeile kuukausi maksutta

Rautaruukki lanseeraa monikerrosrakentamisen ratkaisut myös Ruotsissa

Rautaruukki aikoo lanseerata Suomessa toukokuussa julkistamansa monikerrosrakentamisen ratkaisut myös Ruotsissa. Yhtiön perustukset, rungon ja julkisivurakenteet käsittävä ratkaisukokonaisuus nopeuttaa ja tehostaa monikerroksisten toimisto- ja liiketilojen rakentamista. Ratkaisukokonaisuus sisältää myös useita rakennusteknisiä innovaatioita, jotka parantavat työmaiden turvallisuutta.

Rautaruukki aikoo lanseerata Suomessa toukokuussa julkistamansa monikerrosrakentamisen ratkaisut myös Ruotsissa. Yhtiön perustukset, rungon ja julkisivurakenteet käsittävä ratkaisukokonaisuus nopeuttaa ja tehostaa monikerroksisten toimisto- ja liiketilojen rakentamista. Ratkaisukokonaisuus sisältää myös useita rakennusteknisiä innovaatioita, jotka parantavat työmaiden turvallisuutta.

Ruukin paaluanturaperustuksen, integroidun teräsrungon ja julkisivun käsittävä pilottikohde, Helsingin Ruoholahteen rakennettava 27 200 neliömetrin toimistotalokokonaisuus Technopolis, etenee aikataulussa. Perustus ja rungon pääosat on jo asennettu, ja julkisivun asennus alkaa marraskuussa. Ruukin tavoitteena on toteuttaa ensimmäinen perustuksen, rungon ja kuorirakenteet käsittävä rakennusprojekti Ruotsissa ensi vuonna.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rautaruukki lanseeraa monikerrosrakentamisen ratkaisut myös Ruotsissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat