Sato peruuttaa listautumisensa

Sato Oyj on päättänyt peruuttaa listautumisantinsa sekä hakemuksensa listautumisesta Helsingin Pörssiin. Yhtiön hallitus päätti asiasta tänään. Saton mukaan anti ei saavuttanut sille asetettuja merkintätavoitteita osakemarkkinoiden viime viikkojen negatiivisen kehityksen ja kasvaneen epävarmuuden seurauksena.

Sato Oyj on päättänyt peruuttaa listautumisantinsa sekä hakemuksensa listautumisesta Helsingin Pörssiin. Yhtiön hallitus päätti asiasta tänään. Saton mukaan anti ei saavuttanut sille asetettuja merkintätavoitteita osakemarkkinoiden viime viikkojen negatiivisen kehityksen ja kasvaneen epävarmuuden seurauksena.

”Markkinatilanne ei ollut listautumiselle suotuisa, mutta jatkamme Saton määrätietoista kehittämistä nykyisen kasvustrategian mukaisesti”, toteaa Saton hallituksen puheenjohtaja Juha Laaksonen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sato peruuttaa listautumisensa”

Jätä kommentti