Kokeile kuukausi maksutta

Sörnäistenniemen asemakaava etenee Helsingissä

Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunta on hyväksynyt eilisessä kokouksessaan Sörnäistenniemen asemakaava- ja asemakaavan muutosluonnokset. Viime viikon kokouksessaan lautakunta jätti luonnokset pöydälle.

Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunta on hyväksynyt eilisessä kokouksessaan Sörnäistenniemen asemakaava- ja asemakaavan muutosluonnokset. Viime viikon kokouksessaan lautakunta jätti luonnokset pöydälle.

Asuntopainotteisen alueen koko on noin 25,3 hehtaaria, josta on maa-aluetta 17,5 hehtaaria. Kaavaluonnoksessa on rakennusoikeutta yhteensä 144 225 neliömetriä, josta asuinkerrosalaa on yhteensä 104 125 kerrosneliötä.

Sörnäistenniemeen on suunniteltu asuinkortteleita noin 2 600 uudelle asukkaalle. Kortteleita kiertää 5-6-kerroksisten kerrostalojen kehä. Lisäksi alueelle on kaavailtu muun muassa 16-kerroksista hotellia. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sörnäistenniemen asemakaava etenee Helsingissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat