Sponda osti 11,5 miljoonalla dollarilla toimistokiinteistön Pietarista

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj on ostanut 11,5 miljoonalla dollarilla Baronnessa Trading Ltd:ltä toimistokiinteistön Pietarista. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Pietarin hallinnollisella alueella osoitteessa Kaluzhskij pereulok 3.

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj on ostanut 11,5 miljoonalla dollarilla Baronnessa Trading Ltd:ltä toimistokiinteistön Pietarista. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Pietarin hallinnollisella alueella osoitteessa Kaluzhskij pereulok 3.

Kiinteistössä on vuokrattavaa toimistotilaa yhteensä 2 730 neliömetriä ja parkkitilaa 27 autolle. Kiinteistö on täyteen vuokrattu.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sponda osti 11,5 miljoonalla dollarilla toimistokiinteistön Pietarista”

Vastaa