Technopolikselta suunnattu osakeanti

Technopolis Oyj on aloittanut suunnatun osakeannin valmistelut. Yhtiö tarjoaa rajoitetulle määrälle suomalaisia ja kansainvälisiä institutionaalisia sijoittajia merkittäväksi enintään 1,88 miljoonaa uutta osaketta. Mikäli osakeanti merkitään kokonaisuudessaan, uudet osakkeet vastaavat noin 4,5 prosenttia yhtiön osakkeiden lukumäärästä ja osakkeiden tuottamista äänistä ennen osakeannin toteuttamista.

Technopolis Oyj on aloittanut suunnatun osakeannin valmistelut. Yhtiö tarjoaa rajoitetulle määrälle suomalaisia ja kansainvälisiä institutionaalisia sijoittajia merkittäväksi enintään 1,88 miljoonaa uutta osaketta. Mikäli osakeanti merkitään kokonaisuudessaan, uudet osakkeet vastaavat noin 4,5 prosenttia yhtiön osakkeiden lukumäärästä ja osakkeiden tuottamista äänistä ennen osakeannin toteuttamista.

Osakeanti toteutetaan niin kutsutussa tarjousmenettelyssä, jossa erikseen määritetyt institutionaaliset sijoittajat voivat tehdä merkintäsitoumuksia uusista osakkeista. Tarjousmenettely alkoi tänään kello 10 ja päättyy viimeistään ensi perjantaina kello 16. Sen jälkeen yhtiön hallitus tekee lopullisen päätöksen osakeannin toteuttamisesta.

Osakeannin tarkoituksena on Technopoliksen investointisuunnitelman mukaisten investointien rahoittaminen, kasvun varmistaminen ja omavaraisuusasteen ylläpitäminen.

Osakeannin järjestäjänä toimii Evli Pankki Oyj.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolikselta suunnattu osakeanti”

Jätä kommentti