Technopolis toteuttaa suunnatun osakeantinsa

Technopolis Oyj:n hallitus päätti eilen toteuttaa institutionaalisille sijoittajille suunnatun osakeannin, jonka merkintäsitoumuksia yhtiö keräsi tiistaina ja keskiviikkona. Tarjousmenettelyssä toteutetun annin kysyntä ylitti noin 1,3-kertaisesti tarjotun osakemäärän.

Technopolis Oyj:n hallitus päätti eilen toteuttaa institutionaalisille sijoittajille suunnatun osakeannin, jonka merkintäsitoumuksia yhtiö keräsi tiistaina ja keskiviikkona. Tarjousmenettelyssä toteutetun annin kysyntä ylitti noin 1,3-kertaisesti tarjotun osakemäärän.

Yhtiön osakepääomaa korotetaan vajaalla 3,2 miljoonalla eurolla eli 1,88 miljoonalla osakkeella. Osakemäärä vastaa noin 4,5 prosenttia yhtiön osakkeiden lukumäärästä ja osakkeiden tuottamista äänistä ennen osakeannin toteuttamista. Osakkeen merkintähinnaksi päätettiin 6,00 euroa osakkeelta, mikä merkitsee, että yhtiö kerää annilla noin 11,3 miljoonaa euroa pääomaa.

Technopolis aikoo käyttää annista saamansa pääoman investointisuunnitelman mukaisten investointien rahoittamiseen, kasvun varmistamiseen ja omavaraisuusasteen ylläpitämiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis toteuttaa suunnatun osakeantinsa”

Vastaa