Kokeile kuukausi maksutta

Unkarilaiset ja venäläiset rakentajat yhteistyöhön Venäjän edullisen asumisen projektissa

Unkarilaiset rakennusyhtiöt ovat valmiita auttamaan Venäjää maan edullisen asumisen projektin toteuttamisessa. Venäläisten rakennusyhtiöiden yhdistys ja Unkarilaisten rakennusyhtiöiden yhdistys allekirjoittivat asiaa koskevan sopimuksen InterBuildCoN-tapahtuman yhteydessä. Asiasta kertoi uutistoimisto Interfax.

Unkarilaiset rakennusyhtiöt ovat valmiita auttamaan Venäjää maan edullisen asumisen projektin toteuttamisessa. Venäläisten rakennusyhtiöiden yhdistys ja Unkarilaisten rakennusyhtiöiden yhdistys allekirjoittivat asiaa koskevan sopimuksen InterBuildCoN-tapahtuman yhteydessä. Asiasta kertoi uutistoimisto Interfax.

Maiden edustajat keskustelivat yhteistyöstä kevytrakenteiseen rakennustekniikkaan perustuvien omakotitalojen rakentamisessa. Molemmat osapuolet ilmaisivat halunsa yhteistuotannon käynnistämiseen.

Venäläisten rakennusyhtiöiden yhdistyksen puheenjohtaja Nikolay Koshmanin mukaan venäläiset pitivät unkarilaisten esitystä puisista valmistaloista erityisen kiinnostavana, koska se voisi olla käyttökelpoinen edullisen asumisen projektin toteuttamisessa. Hänen mukaansa sellaisten asuntojen siirrettävyydellä ja tehdasvalmisteisuudella on suotuisa vaikutus kustannuksille neliötä kohti.

Yhteistyöhön valmiit venäläisyritykset olivat National Housing Corporation, LLC Psovinkomstroy, Maxi Technology, JSC Regional Mortgage Corporation of Kirov, CJSC Centre MIRIP, Territorial Centre of Krasnodar, ASR-Holding, JSC VIRO, CJSC Investstroy-15, Gras, Yaroslav Mudry, Steering Committee SZNK, Glavpromstroy.

Unkarista edustettuina olivat LLC Khupka, CoTacTrade kft, K-corp kft, Csiba kft -Mercury Bt, Anico kft.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Unkarilaiset ja venäläiset rakentajat yhteistyöhön Venäjän edullisen asumisen projektissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat