Kokeile kuukausi maksutta

Vaasan tiepiiri käytti päällystettyjen teiden ylläpitoon 14 miljoonaa euroa 2007

Tiehallinnon Vaasan tiepiiri on saanut kauden 2007 päällystystyönsä päätökseen. Tiepiiri käytti päällystettyjen teiden ylläpitoon noin 14 miljoonaa euroa. Päällystettyjen teiden ylläpito sisälsi päällysteiden uusimista ja tien rakenteen parantamista sekä kevyen liikenteen väylien pintausten uusimisia.

Tiehallinnon Vaasan tiepiiri on saanut kauden 2007 päällystystyönsä päätökseen. Tiepiiri käytti päällystettyjen teiden ylläpitoon noin 14 miljoonaa euroa. Päällystettyjen teiden ylläpito sisälsi päällysteiden uusimista ja tien rakenteen parantamista sekä kevyen liikenteen väylien pintausten uusimisia.

Vaasan tiepiiri solmi tämän kesän päällystystöistä Tienpäällystysurakan Vaasa 2007 -sopimuksen Skanska Asfaltti Oy:n kanssa. Urakan laajuudeksi muodostui noin 415 kilometriä ja teille levitettiin uutta päällystettä 190 000 tonnia. Näiden lisäksi valtatietä 8 levennetään 45 kilometrin matkalta. Tällä kohteella työt jatkuvat ensi kesänä, jolloin tie saa lopullisen päällystekerroksen.

Lisäksi tiepiiri teetti paikkausluonteisia päällystystöitä Lemminkäinen Oyj:llä sekä ajoratamerkintöjä Destialla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vaasan tiepiiri käytti päällystettyjen teiden ylläpitoon 14 miljoonaa euroa 2007”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat