Kokeile kuukausi maksutta

Kesko laajentaa Superedun Citymarketiksi Oulussa

Kesko on aloittamassa suuren laajennustyön Oulun Ruskossa. Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen kertoo, että laajennuksessa nykyinen 2 900 neliön K-supermarket Superetu kasvaa noin 6 500 neliöiseksi Citymarketiksi. Sanomalehti Kalevan mukaan rakennustyöt alkavat aivan lähipäivien aikana.

Kesko on aloittamassa suuren laajennustyön Oulun Ruskossa. Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen kertoo, että laajennuksessa nykyinen 2 900 neliön K-supermarket Superetu kasvaa noin 6 500 neliöiseksi Citymarketiksi. Sanomalehti Kalevan mukaan rakennustyöt alkavat aivan lähipäivien aikana.

Syksyllä 2008 avattava myymälä on Keskon kolmas Citymarket Oulussa. Kesko kaavailee vielä lisää uusia suuren mittakaavan myymälöitä Oulun alueelle. Saarisen mukaan yhtiön toiveissa on rakentaa Ruskon myymälää suuremman konseptin Citymarket Ritaharjuun ja sen naapuriin K-rauta. Samoista tonteista ovat kuitenkin kiinnostuneita myös muut kaupan ryhmät.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kesko laajentaa Superedun Citymarketiksi Oulussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat