Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusliike Seppo Rossin työntekijöitä siirtyy Lujalle Mikkelissä

Mikkeliläinen Rakennusliike Seppo Rossi Oy luopuu rakennustoiminnasta ja pääosa yhtiön henkilöstöstä siirtyy vanhoina työntekijöinä Lujatalon Mikkelin yksikön palvelukseen. Siirtyviä toimihenkilöitä ja työntekijöitä on yhteensä 17. Lujatalon Mikkelin yksikössä on entuudestaan 30 työntekijää. Seppo Rossi Oy jatkaa toimintaansa edelleen rakennusalan alihankkijana.

Mikkeliläinen Rakennusliike Seppo Rossi Oy luopuu rakennustoiminnasta ja pääosa yhtiön henkilöstöstä siirtyy vanhoina työntekijöinä Lujatalon Mikkelin yksikön palvelukseen. Siirtyviä toimihenkilöitä ja työntekijöitä on yhteensä 17. Lujatalon Mikkelin yksikössä on entuudestaan 30 työntekijää. Seppo Rossi Oy jatkaa toimintaansa edelleen rakennusalan alihankkijana.

Mikkelin ja Jyväskylän yksiköiden yhteenlaskettu henkilömäärä nousee Seppo Rossilta tulevien työntekijöiden myötä reilusti yli sadan. Henkilöstön lisäännyttyä Lujatalon Itä- ja Keski-Suomen yksikössä tehdään organisaatiomuutoksia. Yhteistyötä tiivistetään Mikkelin ja Jyväskylän yksiköiden välillä resurssien tehostamiseksi.

Lujatalon Mikkelin yksikön tulosvastuinen vetäjä, työpäällikkö Tero From ottaa Mikkelin yksikön ohella vastatakseen myös Jyväskylän yksiköstä entisten vetäjien siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen. From tulee toimimaan suoraan aluejohtaja Uolevi Sirviön alaisuudessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusliike Seppo Rossin työntekijöitä siirtyy Lujalle Mikkelissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat