Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 18,6 prosenttia syys-marraskuussa 2007

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi viime vuoden syys-marraskuussa 18,6 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta. Marraskuussa 2007 rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 21,2 prosenttia edellisvuoden marraskuuhun verrattuna. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakentamisen liikevaihtokuvaajan ennakkotiedoista.

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi viime vuoden syys-marraskuussa 18,6 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta. Marraskuussa 2007 rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 21,2 prosenttia edellisvuoden marraskuuhun verrattuna. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakentamisen liikevaihtokuvaajan ennakkotiedoista.

Talonrakentamisyritysten liikevaihto kasvoi viime vuoden syys-marraskuussa 19,2 prosenttia ja maa- ja vesirakentamisyritysten 16,8 prosenttia vuoden 2006 vastaavaan ajanjaksoon nähden.

Rakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 11,3 prosenttia vuoden 2007 syys-marraskuussa edellisvuoden syys-marraskuuhun verrattuna. Talonrakennusyritysten myynnin määrä vastaavalla ajanjaksolla kasvoi 11,5 prosenttia ja maa- ja vesirakennusyritysten 10,6 prosenttia.

Marraskuussa 2007 rakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 13,7 prosenttia vuoden 2006 marraskuuhun verrattuna. Talonrakennusyritysten myynnin määrä kasvoi viime vuoden marraskuussa 13,4 prosenttia ja maa- ja vesirakennusyritysten myynnin määrä 14,8 prosenttia vuoden 2006 marraskuuhun verrattuna.

Yritysten myynnin määrä -indeksi lasketaan poistamalla liikevaihdon indeksisarjasta hintojen muutosten vaikutus. Rakennuskustannukset kohosivat vuoden 2006 marraskuusta vuoden 2007 marraskuuhun 5,7 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 18,6 prosenttia syys-marraskuussa 2007”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat