Kokeile kuukausi maksutta

Skanska kunnostautui Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa

Uudenmaan alueen Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailun tämän vuoden voittajat on palkittu tänään Helsingissä. Uudenmaan työsuojelupiirin luovuttaman kiertopalkinnon voitti talonrakennusyritysten sarjassa Skanska Talonrakennus Oy ja maa- ja vesirakennusalan yritysten sarjassa Skanska Infra Oy. Kiertopalkinnon saa yritys, jonka työmailla mitatut turvallisuuden tasoa ilmaisevat TR- tai MVR-indeksien tulokset ovat keskimääräisesti korkeimmat.

Uudenmaan alueen Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailun tämän vuoden voittajat on palkittu tänään Helsingissä. Uudenmaan työsuojelupiirin luovuttaman kiertopalkinnon voitti talonrakennusyritysten sarjassa Skanska Talonrakennus Oy ja maa- ja vesirakennusalan yritysten sarjassa Skanska Infra Oy. Kiertopalkinnon saa yritys, jonka työmailla mitatut turvallisuuden tasoa ilmaisevat TR- tai MVR-indeksien tulokset ovat keskimääräisesti korkeimmat.

Talonrakennusyrityksistä Skanskan jälkeen seurasivat kakkosena NCC Rakennus Oy ja kolmosena SRV Viitoset Oy. Maa- ja vesirakennusalan yrityksistä Skanskan perässä tulivat toiseksi Destia Oy ja kolmoseksi YIT Rakennus Oy Infrapalvelut.

Turvallisimpana talonrakennustyömaana palkittiin NCC Rakennus Oy:n työmaa Kiinteistö Oy Tammiston Pysäköinti. TR-mittarilla mitattuna toiseksi paras talonrakennustyömaa oli Skanska Talonrakennus Oy:n As Oy Helsingin Kartio ja kolmanneksi paras NCC Rakennus Oy:n Asunto Oy Vantaan Tammistonpuro.

Parhaana maa- ja vesirakennusalan työmaana palkittiin Skanska Infra Oy:n urakoima Käpylä-Tilkka Yhteiskäyttötunneli UO1. Sitä seurasivat MVR-mittarilla mitattuna kakkosena YIT Rakennus Oy Infrapalveluiden Pitkäkosken Varayhteys Helsingistä sekä kolmantena YIT Rakennus Oy Infrapalveluiden Kivihaan tunneli ST Helsingistä.

Kaikkiaan kilpailun piirissä oli lähes 160 rakennustyömaata.

Kilpailussa saivat lisäksi kunniamaininnan kolme parhaiten työturvallisuusasiansa talonrakennustyömailla sekä maa- ja pohjarakennustyömailla hoitanutta aliurakoitsijaa. Talonrakentamisessa kolme parasta olivat AL-Katot Oy, Fenestra Oy ja Inlook Oy. Maa- ja vesirakentamisessa parhaat olivat Insinööritoimisto Seppo Rantala Oy, Jarkan Maansiirto Oy ja Kaivuutyö Veljekset Mäkilä. Aliurakoitsijoita ei asetettu paremmuusjärjestykseen.

Työturvallisuuskilpailun järjestivät Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri, Infra Uusimaa, Rakennusliitto, Toimihenkilöunioni, Uudenmaan työsuojelupiiri ja Työturvallisuuskeskus.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska kunnostautui Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat