Kokeile kuukausi maksutta

Talonrakentamisen tarjoushintaindeksi säilyi ennallaan tammikuussa

Rakennuttajapalaute Rapal Oy:n laskema talonrakentamisen tarjoushintaindeksin pisteluku oli 153,8 tammikuussa. Indeksin pisteluku oli sama kuin joulukuussa. Viime vuoden tammikuusta indeksin pisteluku on noussut 5,7 prosenttia.

Rakennuttajapalaute Rapal Oy:n laskema talonrakentamisen tarjoushintaindeksin pisteluku oli 153,8 tammikuussa. Indeksin pisteluku oli sama kuin joulukuussa. Viime vuoden tammikuusta indeksin pisteluku on noussut 5,7 prosenttia.

Tarjoushintaindeksin asuntorakentamisen osaindeksi oli tammikuussa 154,8 ja toimitilarakentamisen osaindeksi 149,5. Asuntorakentamisen vuosimuutos oli -1,2 prosenttia ja toimitilarakentamisen 16,5 prosenttia verrattuna viime vuoden tammikuuhun.

Markkinatilanneindeksin (talonrakentamisen tarjoushintaindeksi/rakennuskustannusindeksi) pisteluku oli 111,5 tammikuussa. Viime vuoden tammikuusta se on noussut 1,3 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Talonrakentamisen tarjoushintaindeksi säilyi ennallaan tammikuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat