Vantaa alkaa vääntää Kehärataa kaavaan

Vantaa alkaa sovitella Kehärataa kaupunginosiin keskiviikkona, kun kaupunkisuunnittelulautakunta ottaa käsittelyynsä radan asemakaavan.

Vantaa alkaa sovitella Kehärataa kaupunginosiin keskiviikkona, kun kaupunkisuunnittelulautakunta ottaa käsittelyynsä radan asemakaavan.

Kehärata kulkee suunnitelman mukaan osittain maan alla Vantaankosken asemalta lentokentän kautta pääradalle. Käsittelyyn tuleva kapea mutta pitkä asemakaava-alue luikertelee aiotun radan mukaisesti ja on osittain maanalainen.

Kehärata joutui vastatuuleen viime keväänä, kun hallitus päätti, ettei radan rakentamista aloiteta ennen vuotta 2009. Vantaa päätti alkuvuodesta lisätä omaa rahoitustaan radalle, jotta sen suunnittelutyöt eivät jumiudu tänä vuonna.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaa alkaa vääntää Kehärataa kaavaan”

Jätä kommentti