Kokeile kuukausi maksutta

Asuntojen peruskorjausaikeet nousivat selvästi maaliskuussa

Asuntojen peruskorjausaikeet ovat kohonneet maaliskuun 2008 aikana lähes 5 prosenttiyksikköä helmikuuhun verrattuna. Tilastokeskuksen kuluttajien luottamusindikaattorin mukaan 25,3 prosentilla kotitalouksista on aikomuksissa peruskorjata asuntonsa seuraavan 12 kuukauden aikana. Helmikuun 2008 vastaava luku oli 20,6 prosenttia.

Asuntojen peruskorjausaikeet ovat kohonneet maaliskuun 2008 aikana lähes 5 prosenttiyksikköä helmikuuhun verrattuna. Tilastokeskuksen kuluttajien luottamusindikaattorin mukaan 25,3 prosentilla kotitalouksista on aikomuksissa peruskorjata asuntonsa seuraavan 12 kuukauden aikana. Helmikuun 2008 vastaava luku oli 20,6 prosenttia.

Asunnon ostoaikeet ovat myös lisääntyneet vajaan prosenttiyksikön verran maaliskuun aikana. Luottamusindikaattorin mukaan 8,9 prosenttia kotitalouksista on aikeissa ostaa asunnon seuraavan 12 kuukauden aikana. Helmikuussa vastaava prosenttimäärä oli 8,1 prosenttia.

Tiedot perustuvat Tilastokeskuksen kuluttajabarometriin, jota varten haastateltiin maaliskuussa 1 555 Suomessa asuvaa henkilöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntojen peruskorjausaikeet nousivat selvästi maaliskuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat