Kokeile kuukausi maksutta

Byggmaxin ensimmäinen liike avattiin Turussa

Ruotsalainen rakennustarvikekauppaketju Byggmax avaa tänään Turkuun ensimmäisen Suomen liikkeensä. Byggmax aikoo avata lisää myymälöitä Suomeen vuoden 2009 loppuun mennessä. Parhaillaan Byggmax etsii sopivia liikepaikkoja tai -tontteja myös pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta.

Ruotsalainen rakennustarvikekauppaketju Byggmax avaa tänään Turkuun ensimmäisen Suomen liikkeensä. Byggmax aikoo avata lisää myymälöitä Suomeen vuoden 2009 loppuun mennessä. Parhaillaan Byggmax etsii sopivia liikepaikkoja tai -tontteja myös pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta.

Byggmax-konsernin toimitusjohtajan Magnus Agervaldin mukaan Turku on markkina-alueena yritykselle otollinen.  ”Turussa on paljon pientaloja ja loma-asuntoja, ja rakentaminen on alueella vilkasta. Uskomme liikeideamme purevan turkulaisiin hyvin”, Agervald sanoo.

Uudessa liikkeessä on myyntipinta-alaa noin 6 000 neliömetriä, ja se työllistää noin kymmenen henkilöä. Byggmaxin mukaan yritys on kasvanut viimeiset 5 vuotta noin 30 prosentin vuosivauhdilla, ja on tällä hetkellä Pohjoismaiden nopeimmin orgaanisesti kasvava rakennustarvike-kauppaketju.

Vuonna 1993 perustetun Byggmaxin liikevaihto oli vuonna 2007 noin 1,8 miljardia ruotsin kruunua. Yrityksellä on myymälöitä yhteensä 45 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa ja nyt myös Suomessa. Byggmaxin pääomistaja on Altor Equity Partners.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Byggmaxin ensimmäinen liike avattiin Turussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat