Kokeile kuukausi maksutta

Cramo osti nostinkalustovuokraamo Kranabin Ruotsista

Cramo Oyj:n tytäryhtiö Cramo Sverige AB on ostanut Tukholman alueella toimivan nostinkalustoa vuokraavan Kranab AB:n, jonka toiminnot integroidaan Cramo-konserniin. Kranabilla on 650 yksikön vuokrauskalusto, ja yhtiön liikevaihto huhtikuussa 2007 päättyneellä tilikaudella oli noin 7,2 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 15 työntekijää. Kranabin johto on sitoutunut jatkamaan Cramon palveluksessa ainakin seuraavat kolme vuotta ja myös muut työntekijät voivat jatkaa Cramon palveluksessa.        

Cramo Oyj:n tytäryhtiö Cramo Sverige AB on ostanut Tukholman alueella toimivan nostinkalustoa vuokraavan Kranab AB:n, jonka toiminnot integroidaan Cramo-konserniin. Kranabilla on 650 yksikön vuokrauskalusto, ja yhtiön liikevaihto huhtikuussa 2007 päättyneellä tilikaudella oli noin 7,2 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 15 työntekijää. Kranabin johto on sitoutunut jatkamaan Cramon palveluksessa ainakin seuraavat kolme vuotta ja myös muut työntekijät voivat jatkaa Cramon palveluksessa.        

image

Cramon Skandinavian toiminnoista vastaavan johtajan Magnus Rosénin mukaan Kranabin osto on strategisesti tärkeä Cramolle Ruotsissa, koska se turvaa Cramon aseman johtavana nostinkaluston vuokrausyrityksenä Tukholman alueella. Yhtiön mukaan siitä tulee kaupan myötä myös koko Ruotsin suurin nostinkalustovuokraamo.

”Tukholma on avainalue Ruotsin kasvavilla rakennusmarkkinoilla ja monilla vuokrausyrityksillä on pulaa kalustosta. Kranabin vuokrauskalusto sopii täydellisesti olemassa oleviin toimintoihimme”, Rosén toteaa.                               

Cramo on ollut viime viikkoina aktiivinen yrityskaupoissa, sillä yhtiö on kertonut aiemmin maaliskuun aikana ostaneensa konevuokraamot Tsekistä ja Latviasta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo osti nostinkalustovuokraamo Kranabin Ruotsista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat