Kokeile kuukausi maksutta

Cramon yritysosto Tsekin tasavallassa toteutui

Cramo on ostanut tsekkiläisen konevuokraspalveluiden tuottajan Techniline spol.s.r.o:n koko osakekannan noin kolme viikkoa sitten tehdyn aiesopimuksen mukaisesti. Technilinen johdon avainhenkilöt jatkavat Cramon palveluksessa yrityskaupan jälkeen, ja Tsekin tasavallassa toimivan Cramo s.r.o:n toiminnot tullaan yhdistämään Technilineen. Techniline toimii Tsekin ohella myös Slovakiassa. Siten Cramon toiminta laajenee uudelle markkina-alueelle.

Cramo on ostanut tsekkiläisen konevuokraspalveluiden tuottajan Techniline spol.s.r.o:n koko osakekannan noin kolme viikkoa sitten tehdyn aiesopimuksen mukaisesti. Technilinen johdon avainhenkilöt jatkavat Cramon palveluksessa yrityskaupan jälkeen, ja Tsekin tasavallassa toimivan Cramo s.r.o:n toiminnot tullaan yhdistämään Technilineen. Techniline toimii Tsekin ohella myös Slovakiassa. Siten Cramon toiminta laajenee uudelle markkina-alueelle.

image

Techniline on perustettu vuonna 1990 ja sen liikevaihto vuonna 2007 oli yli kahdeksan miljoonaa euroa. Yhtiön henkilöstön määrä on yli 70. Technilinen pääkonttori sijaitsee Prahassa. Sen lisäksi yhtiöllä on Tsekissä vuokrauspisteet Pardubicessa ja Ostravassa sekä Slovakian puolella Bratislavassa ja Kosicessa.

 

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramon yritysosto Tsekin tasavallassa toteutui”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat