Ilmanvaihto- ja jäähdytyslaitteistoja sertifioiva Eurovent on myöntänyt sertifioinnin Haltonin koko ilmastointi- ja jäähdytyspalkkivalikoimalle. Sertifiointi myönnettiin sen jälkeen, kun satunnaisesti valitut Haltonin ilmastointi- ja jäähdytyspalkit oli testattu perusteellisesti Euroventin valitsemassa laboratoriossa.

Eurovent-sertifikaatti Haltonin koko ilmastointi- ja jäähdytyspalkkivalikoimalle

Ilmanvaihto- ja jäähdytyslaitteistoja sertifioiva Eurovent on myöntänyt sertifioinnin Haltonin koko ilmastointi- ja jäähdytyspalkkivalikoimalle. Sertifiointi myönnettiin sen jälkeen, kun satunnaisesti valitut Haltonin ilmastointi- ja jäähdytyspalkit oli testattu perusteellisesti Euroventin valitsemassa laboratoriossa.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Eurovent Certified -logoa saavat käyttää ainoastaan ne valmistajat, jotka täyttävät sertifiointiohjelman vaatimukset. Ilmastointi- ja jäähdytyspalkit testataan vuosittain, ja mikäli tuotteet eivät satunnaisissa testeissä vastaa tuotetiedoissa annettuja väitteitä, sertifiointi voidaan poistaa.

Eurovent-sertifioinnilla valvotaan ilmanvaihto- ja jäähdytyslaitteistojen suoritusarvoja, joiden tulee vastata eurooppalaisia ja kansainvälisiä standardeja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eurovent-sertifikaatti Haltonin koko ilmastointi- ja jäähdytyspalkkivalikoimalle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi