Kokeile kuukausi maksutta

Hovioikeus päätti SRV:n ja F-Securen kiistan SRV:n eduksi

Helsingin hovioikeus on tänään antanut päätöksen F-Secure Oyj:n ja SRV Viitoset Oy:n väliseen sopimuskiistaan rakennusaikaisten sisätöiden kuulumisesta Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan kiinteistön vuokrasopimukseen. Hovioikeus ei muuttanut käräjäoikeuden päätöstä, jonka mukaan lisätyöt eivät kuuluneet alkuperäiseen vuokrasopimukseen. Hovioikeus velvoittaa F-Securen maksamaan noin 793 000 euroa sekä oikeudenkäyntikulut korkoineen SRV Viitoset Oy:lle.

Helsingin hovioikeus on tänään antanut päätöksen F-Secure Oyj:n ja SRV Viitoset Oy:n väliseen sopimuskiistaan rakennusaikaisten sisätöiden kuulumisesta Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan kiinteistön vuokrasopimukseen. Hovioikeus ei muuttanut käräjäoikeuden päätöstä, jonka mukaan lisätyöt eivät kuuluneet alkuperäiseen vuokrasopimukseen. Hovioikeus velvoittaa F-Securen maksamaan noin 793 000 euroa sekä oikeudenkäyntikulut korkoineen SRV Viitoset Oy:lle.

F-Secure harkitsee vielä valitusluvan hakemista korkeimmalta oikeudelta.

Hovioikeuden päätöksen tulosvaikutus on noin 0,7 miljoonaa euroa SRV:n liikevoittoon ja noin 1,2 miljoonaa euroa tulokseen, mikäli päätös jää voimaan.

F-Secure vuokrasi Ruoholahden High Tech Center -kiinteistön SRV:ltä vuonna 1999. Tiloihin asennettiin rakentamisvaiheessa F-Securen toivomia väliseiniä, peililaseja ja jäähdytysjärjestelmiä, joita F-Secure ei maksanut SRV:lle. F-Secure katsoi lisätöiden kuuluvan alkuperäiseen vuokrasopimukseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hovioikeus päätti SRV:n ja F-Securen kiistan SRV:n eduksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat