Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuslupien kuutiomäärä kasvoi viidenneksen tammikuussa

Rakennuslupia myönnettiin tammikuussa 2008 yhteensä vajaalle 3,5 miljoonalle kuutiometrille, mikä on 19 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Teollisuus- ja varastorakennuksille myönnettyjen lupien kuutiomäärä jopa kaksinkertaistui edellisvuotisesta. Kasvuun vaikuttivat erityisesti suuret varastorakennushankkeet. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuslupatilaston ennakkotiedoista.

Rakennuslupia myönnettiin tammikuussa 2008 yhteensä vajaalle 3,5 miljoonalle kuutiometrille, mikä on 19 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Teollisuus- ja varastorakennuksille myönnettyjen lupien kuutiomäärä jopa kaksinkertaistui edellisvuotisesta. Kasvuun vaikuttivat erityisesti suuret varastorakennushankkeet. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuslupatilaston ennakkotiedoista.

image
Rakennusluvan sai kaikkiaan 1 471 uutta asuntoa, mikä on 10 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Kuutiomäärissä rakennuslupia myönnettiin 6 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Sen sijaan liike- ja toimistorakennusten lupien määrä kuutioilla mitattuna väheni 32 prosenttia viime vuoden tammikuusta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuslupien kuutiomäärä kasvoi viidenneksen tammikuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat