Kokeile kuukausi maksutta

Skanska myy Skanska Normiputken Itäväylän Putkelle

Skanska Talonrakennus Oy myy Skanska Normiputken nimellä toimineen pääkaupunkiseudun talotekniikan huoltoliiketoiminnan Itäväylän putki Oy:lle. Toiminta jatkuu Normiputken nimellä, ja yhtiön seitsemän työntekijää siirtyvät Itäväylän putken palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kauppa astui voimaan maanantaina.

Skanska Talonrakennus Oy myy Skanska Normiputken nimellä toimineen pääkaupunkiseudun talotekniikan huoltoliiketoiminnan Itäväylän putki Oy:lle. Toiminta jatkuu Normiputken nimellä, ja yhtiön seitsemän työntekijää siirtyvät Itäväylän putken palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kauppa astui voimaan maanantaina.

Skanskan Talotekniikkayksikön aluejohtajan Jari Koivun mukaan Skanskan Talotekniikkayksikkö tarjoaa kuitenkin edelleen talotekniikan osaamista projektikehityshankkeisiin, projektinjohtourakointia ja asennusurakointia sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille.

Skanska osti Normiputki Oy:n vuonna 2001. Yksikön liikevaihto oli vuonna 2007 noin 1,3 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska myy Skanska Normiputken Itäväylän Putkelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat