Tampereen läntisen kehätien ylle nousee uusi puusilta tällä viikolla Ylöjärvellä

Malminmäen ulkoilusillan toinen puolisko nostetaan paikalleen Tampereen läntisen kehätien ylle Ylöjärvellä keskiviikkona. Sillan ensimmäinen kaariosa asennettiin paikalleen helmikuun lopussa. Siltakaaret painavat 15 tonnia ja ne ovat 31 metriä pitkiä ja kahdeksan metriä korkeita. Kokonaan puisen sillan on valmistanut puuteollisuuden konserni Versowood Oy. Työmaan rakennustöistä vastaa Destia Oy.

Malminmäen ulkoilusillan toinen puolisko nostetaan paikalleen Tampereen läntisen kehätien ylle Ylöjärvellä keskiviikkona. Sillan ensimmäinen kaariosa asennettiin paikalleen helmikuun lopussa. Siltakaaret painavat 15 tonnia ja ne ovat 31 metriä pitkiä ja kahdeksan metriä korkeita. Kokonaan puisen sillan on valmistanut puuteollisuuden konserni Versowood Oy. Työmaan rakennustöistä vastaa Destia Oy.

image

”Silta on valmistettu kotimaisesta männystä. Sillan kantavat rakenteet on liimauksen jälkeen kyllästetty kreosoottiöljyllä, joka estää puun elämisen kosteudessa ja lisää puun ikää”, kertoo Versowoodin edustaja Harri Mäenpää.

Malminmäen silta otetaan käyttöön kesällä samaan aikaan kuin rinnakkaistien ylittävä kevyen liikenteen silta.

”Kevään aikana Malminmäen sillalla tehdään vielä kansi- ja kaidetöitä sekä jatketaan maatöitä sillan molemmissa päissä”, toteaa liikennejärjestelyistä vastaava Pertti Toivonen Destiasta.

Uusien kevyen liikenteen siltojen valmistumiseen asti ulkoilureitillä käytetään tilapäisiä siltoja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tampereen läntisen kehätien ylle nousee uusi puusilta tällä viikolla Ylöjärvellä”

Vastaa