Sisäilmastotuotteita ja - järjestelmiä markkinoiva, kehittävä ja toimittava Halton Group on allekirjoittanut sopimuksen Heatcraft Australia Pty. Ltd:n kanssa jäähdytyspalkkien tuotannosta Sydneyssä. Heatcraft Australian tehtaalla valmistettavat jäähdytyspalkit toimitetaan Australian ja Uuden-Seelannin markkinoille.

Halton Group aloittaa jäähdytyspalkkituotannon Australiassa

Sisäilmastotuotteita ja – järjestelmiä markkinoiva, kehittävä ja toimittava Halton Group on allekirjoittanut sopimuksen Heatcraft Australia Pty. Ltd:n kanssa jäähdytyspalkkien tuotannosta Sydneyssä. Heatcraft Australian tehtaalla valmistettavat jäähdytyspalkit toimitetaan Australian ja Uuden-Seelannin markkinoille.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Australiassa käynnistettävä tuotanto lisää Haltonin mukaan yrityksen kilpailukykyä alueella erityisesti toimitusaikojen suhteen.

Halton on toteuttanut Australiassa jo useita hankkeita, joista ovat esimerkkeinä muun muassa Queenslandissa sijaitseva Ikea, 2 Market Streetin, 77 King Streetin ja Darling Islandin kohteet Sydneyssä, Mort Streetin hanke Canberrassa sekä Melbournen yliopisto.

Halton Group toimii nykyään 21 maassa. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on 148 miljoonaa euroa. Halton on maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium-palkinnon, yritysyhteistyökumppani.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton Group aloittaa jäähdytyspalkkituotannon Australiassa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi