Kokeile kuukausi maksutta

Genestan rahasto osti toimisto- ja teollisuuskiinteistön Helsingistä

Pohjoismaihin ja Baltiaan sijoittavan kiinteistösijoitus- ja rahastoyhtiö Genestan Nordic Baltic Real Estate -kiinteistörahasto on ostanut Valion Eläkekassalta toimisto- ja teollisuuskiinteistön Helsingistä. Kiinteistöön kuuluu kolme rakennusta, joiden vuokrattava pinta-ala on yhteensä 23 400 neliötä.

Pohjoismaihin ja Baltiaan sijoittavan kiinteistösijoitus- ja rahastoyhtiö Genestan Nordic Baltic Real Estate -kiinteistörahasto on ostanut Valion Eläkekassalta toimisto- ja teollisuuskiinteistön Helsingistä. Kiinteistöön kuuluu kolme rakennusta, joiden vuokrattava pinta-ala on yhteensä 23 400 neliötä.

Genestan Antti Savilammen mukaan kohde sijaitsee voimakkaasti kehittyvällä alueella, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Genesta Nordic Baltic Real Estate -rahaston strategiana on sijoittaa arvonnousupotentiaalia omaaviin kohteisiin, joita kehitetään aktiivisesti. Nyt ostettu kohde sopi erinomaisesti rahaston fokukseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Genestan rahasto osti toimisto- ja teollisuuskiinteistön Helsingistä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat