Kokeile kuukausi maksutta

Deka osti kiinteistön Helsingin ydinkeskustasta 50 miljoonalla eurolla

Deka Immobilien Investment GmbH on ostanut Helsingin ydinkeskustan Kluuvikatu 3:ssa sijaitsevan toimisto- ja liiketilakiinteistön. Saksalaisen sijoitusyhtiön rahasto WestInvest ImmoValue maksoi 7-kerroksisesta rakennuksesta kiinteistösijoitusyhtiö Crownstone European Properties Ltd:n tytäryhtiölle noin 50 miljoonaa euroa. ”K3”-nimellä tunnetussa kiinteistössä on lattiapinta-alaa yli 8 300 neliömetriä, josta pohjakerroksen ja ensimmäisen kerroksen noin 2 000 neliötä on korkeatasoista liiketilaa.

Deka Immobilien Investment GmbH on ostanut Helsingin ydinkeskustan Kluuvikatu 3:ssa sijaitsevan toimisto- ja liiketilakiinteistön. Saksalaisen sijoitusyhtiön rahasto WestInvest ImmoValue maksoi 7-kerroksisesta rakennuksesta kiinteistösijoitusyhtiö Crownstone European Properties Ltd:n tytäryhtiölle noin 50 miljoonaa euroa. "K3"-nimellä tunnetussa kiinteistössä on lattiapinta-alaa yli 8 300 neliömetriä, josta pohjakerroksen ja ensimmäisen kerroksen noin 2 000 neliötä on korkeatasoista liiketilaa.

Kiinteistön liiketiloissa toimivat muun muassa muotimerkki Max Mara sekä Fazerin herkkupuoti. Ylempien kerrosten toimistotilat remontoitiin perusteellisesti jonkin aikaa sitten. Kuudes kerros on tällä hetkellä ilman vuokralaista, mutta kiinteistön myyjä tarjoaa vuokratakuun tiloista.

Ostajan neuvonantajana kaupassa toimi Asianajotoimisto Krogerus Oy ja myyjän neuvonantajina Jones Lang LaSalle sekä White & Case.

Nyt tehty kauppa oli jo kolmas Deka Immobilienin tekemä kiinteistöostos Suomessa tänä vuonna. Yhtiö osti kesäkuussa Alvar Aallon suunnitteleman Stora Enson pääkonttorirakennuksen Helsingin Katajanokalta 30 miljoonalla eurolla. Tammikuussa Deka Immobilien osti kaksi liiketilaa Turusta.

Deka Immobilien GmbH on osa Deka Bank Groupia, joka on Saksan suurin avointen kiinteistörahastojen tarjoaja. Deka Immobilien kuuluu konsernin kiinteistönhallintadivisioonaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Deka osti kiinteistön Helsingin ydinkeskustasta 50 miljoonalla eurolla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat